Οξύτατη επίθεση Ελ. Λέκκα κατά Π. Κούκουζα για το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ
Κοινωνία

Οξύτατη επίθεση Ελ. Λέκκα κατά Π. Κούκουζα για το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Χρησιμοποιώντας πολύ οξείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοτικού συμβούλου της Ενότητας Ανατροπής και Έργο για το Μαρούσι, Πέτρου Κούκουζα, στον οποίο «χρεώνει» τα δημοσιεύματα για τη διακοπή λειτουργίας της δομής ΚΔΑΠ – ΜΕΑ στην πόλη, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Ελένη Λέκκα, υποστηρίζει ότι η ευθύνη για την προαναφερόμενη εξέλιξη ανήκει αποκλειστικώς στην Περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, «θα διερευνήσουμε τις προθέσεις της Περιφέρειας Αττικής να εξαντλήσει την αυστηρότητα του νόμου στον Δήμο μας», προσθέτοντας ότι σύντομα ο Δήμος θα δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ:

Από το 2008, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία δομής ΚΔΑΠ – ΜΕΑ στον Δήμο Αμαρουσίου.

Η δομή λειτουργούσε απόλυτα νόμιμα σε ένα κτήριο που είναι χαρακτηρισμένο Ολυμπιακό.

Δεν είναι ευθύνη του Δήμου το γεγονός ότι η δομή σταμάτησε να λειτουργεί.

Αποκλειστική ευθύνη φέρει η Περιφέρεια Αττικής που, για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους, απαίτησε ν’ αλλάξουν οι χρήσεις του συγκεκριμένου κτηρίου και όχι γιατί το κτήριο ήταν ακατάλληλο.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες φιλοξενούνταν στην εν λόγω δομή και η διασφάλιση της χρηματοδότησης, μέσω του προγράμματος εναρμόνισης ΕΣΠΑ, αλλά και η μισθοδοσία του προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικά έργα της διοίκησης Πατούλη.

Καταλαβαίνουμε απολύτως τη στάση του κ. Κούκουζα ο οποίος, με λάσπη, κακοήθεια και εμπάθεια, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, αντιπολιτευόμενος οικογένειες και ευπαθείς ομάδες.

Είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ, ο κ. Κούκουζας να προτάσσει το κομματικό του συμφέρον στην τοπική κοινωνία, αντί να προσπαθεί τη συνεννόηση και τη σύνθεση για το καλό της πόλης μας.

Η συκοφαντία, η φτηνή αντιπολίτευση, ελλείψει επιχειρημάτων, και ο ακραίος κομματικός φανατισμός που επιδεικνύει δεν έχουν θέση στον Δήμο μας και ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έπεφτε το επίπεδο προκειμένου να εξυπηρετήσει κομματικές σκοπιμότητες.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χωρούν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, καθώς μοναδικός μας σκοπός και στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων των πολιτών πέρα και πάνω από κόμματα.

Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μέλημά μας είναι οι πολίτες, ανεξαρτήτως του πού ανήκουν και σε αυτόν τον δρόμο θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όχι μόνο θα διερευνήσουμε τις προθέσεις της Περιφέρειας Αττικής να εξαντλήσει την αυστηρότητα του νόμου στον Δήμο μας, αλλά και πολύ σύντομα, με ευθύνη και αποφασιστικότητα, θα δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet