Δωρεάν ασφάλιση για όλα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ηρακλείου
Κοινωνία

Δωρεάν ασφάλιση για όλα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ηρακλείου

Τη δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Πλέον, τα παιδιά καλύπτονται πλήρως από κάθε ατύχημα, που τυχόν συμβεί τόσο στον χώρο των παιδικών σταθμών κατά την ώρα της φιλοξενίας, όσο και για το χρονικό διάστημα μιας ώρας πριν και μετά την προσέλευση – αποχώρησή τους (στη μεταφορά τους, δηλαδή, προς και από τους παιδικούς σταθμούς).

Η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών υλοποιείται, μάλιστα, με τη μορφή χορηγίας, χωρίς να επιβαρυνθεί στο ελάχιστο το δημοτικό ταμείο, μια ευγενική προσφορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (μέλος του ασφαλιστικού ομίλου Ergo).

Η πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, Χρύσα Αγγελοπούλου, και οι εκπρόσωποι της εταιρείας, υπέγραψαν, πριν από λίγες ημέρες, το σχετικό ασφαλιστικό συμβόλαιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ηρακλειώτη ασφαλιστή, Σάκη Γαλανάκο, και την ΑΤΕ Ασφαλιστική που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την υλοποίηση ακόμα μίας συνεργασίας που προστατεύει τις οικογένειες της πόλης. Στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προσφέρουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών ανά πάσα στιγμή. Με αυτήν την κίνηση, καλύπτουμε ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο, προκειμένου οι γονείς να στέλνουν ακόμα πιο ήσυχοι τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας», σχολιάζει η κα Αγγελοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet