Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 15 Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 15 Δεκεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (κυλικείο – αναψυκτήριο) εντός γυμναστηρίου, επί της οδού Καλυφτάκη αρ. 74, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «Γ. Ψαρός και Σια Ε.Ε.».
  2. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (καφεκοπτείο – αμιγές πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής) – Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια για εξυπηρέτηση μόνο διερχομένων πελατών χωρίς τραπεζοκαθίσματα), επί της οδού Εμμ. Μπενάκη αρ. 4, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Εργαστήριο Καφέ Ε.Ε.»
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Λεβίδου αρ. 11, στο Ο.Τ. 77, στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Στρατηγού Δαγκλή αρ. 31, στο Ο.Τ. 215α στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έναντι της εισόδου-εξόδου του χώρου στάθμευσης της γωνιακής κατοικίας επί της οδού Μπουμπουλίνας αρ. 10, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Τατοΐου, στο Ο.Τ. 277, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet