Συνάντηση με Σύλλογο Παραδείσου
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση με Σύλλογο Παραδείσου

Για την πορεία εξέλιξης των έργων που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης στη γειτονιά του Παραδείσου συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με μέλη του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου, κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Σμυρνή, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στη γειτονιά του Παραδείσου, των οποίων η ολοκλήρωση θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Γ. Πατούλης στο σημαντικό -όπως τόνισε- έργο βιοκλιματικής ανάπλασης που έχει δρομολογηθεί για την περιοχή, με τη δημιουργία διαδρομών πεζών και ποδηλάτου, το οποίο δεν θα κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες, καθώς μετά από διεκδίκηση της δημοτικής αρχής χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, στο πλαίσιο του έργου «Βιοκλιματικές αναπλάσεις γειτονιών Δήμου Αμαρουσίου (Παράδεισος, Πολύδροσο, Άγιος Θωμάς).

Επίσης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, σύντομα οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας θα έχουν τη δική τους «στέγη» για να ψυχαγωγηθούν και να βρεθούν με τους συνομηλίκους τους, καθώς η διαδικασία για την εκμίσθωση του χώρου όπου θα στεγασθεί το ΚΑΠΗ της γειτονιάς του Παραδείσου εξελίσσεται κανονικά.

Παράλληλα, η τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρός του κ. Προεστάκη, ενημερώθηκαν για την πορεία της μελέτης κατασκευής αγωγού ομβρίων στην περιοχή, καθώς για την κατασκευή νέων φρεατίων επί της οδού Παραδείσου, για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας παρέστησαν ο διευθυντής της Υπηρεσίας Παναγιώτης Τριβέλας και η προϊσταμένη Έργων Ελένη Μπαϊρακτάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet