Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποίησε το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποίησε το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Με άριες από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, αλλά και με χριστουγεννιάτικα τραγούδια γέμισε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, στη συναυλία που έδωσαν οι μαθητές του Τμήματος – Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στη μουσική εκδήλωση οι μαθητές ερμήνευσαν μελωδίες όπως «My way», «Oh mio babbino caro», «Youcali», «Votre toast», κ.ά. Στη συναυλία συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία που τραγούδησε «Το χαίρε η γη» και άλλα γιορτινά τραγούδια, ενώ στο τέλος μαζί με το κοινό τραγούδησαν όλοι μαζί τα κάλαντα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους για την υπέροχη συναυλία που έδωσαν, καθώς και για τη συμμετοχή τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και ευχήθηκε τόσο στα παιδιά, όσο και στους παριστάμενους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές».

Παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Κηφισιάς Φίλιππος Χίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Τη διεύθυνση της Παιδικής Χορωδίας και τη γενική επιμέλεια είχε η κα Φωτεινή Κοσκόρου, τη διδασκαλία του τμήματος Μονωδίας – Μελοδραματικής η κα Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, τη μουσική προετοιμασία ο κ. Μανώλης Παπαγιάννης και την οργάνωση η κα Ελένη Χοζού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet