Π. Ξυριδάκης: Πρότυπο οικονομικής διαχείρισης ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτική

Π. Ξυριδάκης: Πρότυπο οικονομικής διαχείρισης ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, παρουσίασε τα πεπραγμένα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθήθηκε το 2015.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού αποδεικνύουν την οικονομική ανεξαρτησία και  χαμηλή εξάρτηση της λειτουργίας του από την κρατική χρηματοδότηση, την αποτελεσματικότητά του στην είσπραξη εσόδων, παρά τη γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση, την ικανότητα της διοίκησης «να αξιοποιεί μέχρι το τελευταίο ευρώ τα χρήματά που μας εμπιστεύονται οι συμπολίτες μας» και τέλος, την προσήλωσή της στις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης.

«Τα οικονομικά μας στοιχεία αποτελούν για μια ακόμη χρονιά την απόδειξη ότι και το 2015 ήταν για τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού μια χρονιά παραγωγής έργου, που στηρίχτηκε σε στέρεες, υγιείς οικονομικές βάσεις» σημείωσε ο κ. Π. Ξυριδάκης, για να προσθέσει:

«Αποδεικνύουν, για μια ακόμη χρονιά, ότι ως Δήμος αποτελούμε πρότυπο οικονομικής διαχείρισης κι αποτελεσματικότητας. Ότι για μια ακόμη χρονιά καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, σε μια πραγματικά ιδιαίτερα δυσμενή για την Αυτοδιοίκηση χρονική συγκυρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet