Σεμινάριο Ορθοπαιδικής & Ρευματολογίας στο ΙΑΣΩ General
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σεμινάριο Ορθοπαιδικής & Ρευματολογίας στο ΙΑΣΩ General

Η Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική και το Ρευματολογικό Τμήμα του ΙΑΣΩ General σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διοργανώνουν, για τέταρτη συνεχιζόμενη χρονιά, τo Δ΄ Κοινό Σεμινάριο Ορθοπαιδικής και Ρευματολογίας με τίτλο «Η στενή συνεργασία των ιατρών στα νοσήματα του Μυοσκελετικού Συστήματος». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, από τις 9:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν, όπως ενημερώνει η Γενική Κλινική, όλα τα νεότερα δεδομένα στα κοινά πεδία της ορθοπαιδικής και της ρευματολογίας και θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα, το αυχενικό σύνδρομο, την ουρική νόσο, και την ανατομική.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Νικόλαος Λάγιος, ορθοπαιδικός χειρουργός, διευθυντής της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής, επιστημονικός υπεύθυνος του Ορθοπαιδικού Τμήματος και υπεύθυνος του Ιατρείου Οστεοπόρωσης ΙΑΣΩ General και η κα Ελένη Κομνηνού, ρευματολόγος, επιστημονική υπεύθυνη του Ρευματολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ General και του Ιατρείου Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύησης ΙΑΣΩ.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι ιατροί του ΙΑΣΩ General διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και καθηγητές Ανατομικής του ΕΚΠΑ για σφαιρική και ολοκληρωμένη παρουσίαση των θεμάτων. Η φιλοσοφία του σεμιναρίου έγκειται στο ότι ένα σύμπτωμα ή μία νόσος άπτεται της συνεργασίας ιατρών πολλών ειδικοτήτων, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

Η συμμετοχή στo σεμινάριο είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet