Μαθητές του 7ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας στόλισαν το δένδρο του δημαρχείου
Κοινωνία

Μαθητές του 7ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας στόλισαν το δένδρο του δημαρχείου

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρίσκεται στον χώρο του δημαρχείου. τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.

Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και το προσωπικό του δημαρχείου, υποδέχθηκαν τους μικρούς μαθητές, προσφέροντάς τους μελομακάρονα, χυμούς και διάφορες γλυκές λιχουδιές. Τα παιδιά συνοδευόμενα από την υποδιευθύντρια, τη δασκάλα των εικαστικών του σχολείου και τις δασκάλες της τάξης τους, με χαρά και ζωντάνια στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο με τα στολίδια που είχαν κατασκευάσει, τραγούδησαν γνωστές μελωδίες των Χριστουγέννων και με πρόσωπα χαμογελαστά αντάλλαξαν ευχές.

Επίσης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, βρέθηκαν στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με δικές τους χειροποίητες κατασκευές. Ο δήμαρχος και το προσωπικό του ΟΠΑΝ τους υποδέχθηκαν με ζεστασιά προσφέροντάς τους μελομακάρονα, χυμούς και διάφορες γλυκές λιχουδιές και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet