Ηράκλειο: Συνεχίζεται το «σαφάρι» απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων Ι.Χ.
Ποιότητα Ζωής

Ηράκλειο: Συνεχίζεται το «σαφάρι» απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων Ι.Χ.

Άλλα 10 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα απομάκρυνε από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ολοκληρώνοντας ακόμα μια φάση της συνεχούς σχετικής εκστρατείας κι ανεβάζοντας των αριθμό των οχημάτων που έχουν περισυλλεχθεί μέσα στο 2016 συνολικά στα 86.

Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώθηκαν εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης που καταλάμβαναν τα παρατημένα αυτοκίνητα, απομακρύνθηκαν οχήματα που αποτελούσαν εστίες μόλυνσης, ενώ, άνοιξαν χώροι για δίοδο σε στρατηγικά σημεία, όπως έξω από σχολεία της πόλης (ενδεικτικά στην φωτογραφία απεικονίζεται η συλλογή αυτοκινήτου μπροστά από το 14ο Νηπιαγωγείο).

«Το “σαφάρι” της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά αφού, μολονότι ήδη έχουν περισυλλεχθεί τα περισσότερα καταγεγραμμένα οχήματα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που επιλέγουν να αποσύρουν το Ι.Χ. τους αφήνοντάς το στους δρόμους των πόλεων», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet