Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου με ιδιωτικά συνεργεία για τη φροντίδα πρασίνου
Κοινωνία

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου με ιδιωτικά συνεργεία για τη φροντίδα πρασίνου

Σε συνεργασία με ιδιωτικά συνεργεία για τη φροντίδα των χώρων πρασίνου της πόλης πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εξασφαλίζει την ουσιαστική και άμεση φροντίδα των εκατοντάδων στρεμμάτων του πρασίνου στους ελεύθερους χώρους, στις πλατείες, στις παιδικές χαρές, στις νησίδες, στα πεζοδρόμια και όπου αλλού χρειάζεται σχετική μέριμνα στην πόλη.

»Απαντώντας στην οριακή συρρίκνωση του προσωπικού του, λόγω της “μνημονιακής” απαγόρευσης των προσλήψεων, ο Δήμος προχωρά στη συνεργασία με ιδιωτικά συνεργεία, προκειμένου να συμπληρώσει και να ενισχύσει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που ήδη κάνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι, σε εργασίες για την προστασία, τη συντήρηση και την ανάπτυξη του πρασίνου της πόλης, προϋπολογίζοντας προς αυτή την κατεύθυνση το συνολικό ποσό των 450.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια (2017, 2018 & 2019) και, μάλιστα, μέσα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό ο οποίος θα εξασφαλίσει περισσότερη διαφάνεια, καλύτερα αποτελέσματα και, σαφώς, χαμηλότερη τιμή στο τελικό κόστος, εξοικονομώντας χρήματα από το δημοτικό ταμείο».

«Στο πράσινο της πόλης, που είναι η ανάσα ζωής για όλους τους Ηρακλειώτες, δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις. Ξέρουμε ότι οι πολίτες απαιτούν και περιμένουν αποτελέσματα και όχι δικαιολογίες», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet