Δρομολογείται η διάνοιξη της Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο Αττικής
Ποιότητα Ζωής

Δρομολογείται η διάνοιξη της Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο Αττικής

Ανοίγει ο δρόμος για να… ανοίξει ο δρόμος της Ελευθερίου Βενιζέλου και να δοθεί λύση σε ένα από τα χρόνια προβλήματα του Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος προχωρά στην αποζημίωση των ιδιοκτησιών που βρίσκονται στο ανοδικό κομμάτι της Ελ. Βενιζέλου – ανάμεσα στις οδούς Χαρ. Τρικούπη και Μεγ. Κωνσταντίνου, μετά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα – προκειμένου να μπορέσει να διανοίξει και να ενοποιήσει την οδό, μετατρέποντάς την, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ένα λειτουργικό και ασφαλή αστικό δρόμο.

Για χρόνια τώρα, η Ελ. Βενιζέλου (συνέχεια της οδού Κουντουριώτου), από δύο ρεύματα που έχει στη διάθεσή της κατά το μεγαλύτερο μήκος της, στο συγκεκριμένο σημείο «μποτιλιάρει» σε ένα ρεύμα –με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια της κυκλοφορίας– ακριβώς γιατί ο Δήμος δεν μπορούσε να βρει λύση στο πρόβλημα.

«Η νέα δημοτική Αρχή, όμως, λύνει ακόμα έναν “γόρδιο δεσμό” της πόλης. Αποκτά τον χώρο που χρειάζεται για να διανοιχτεί ο δρόμος και έτσι, σύντομα, μια από τις πιο κομβικές οδούς του Ηρακλείου θα αποκτήσει τη μορφή που πρέπει», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet