Χαιρετίζουν την απόκτηση του ΧΕΥ9 οι εργαζόμενοι του Χαλανδρίου
Κοινωνία

Χαιρετίζουν την απόκτηση του ΧΕΥ9 οι εργαζόμενοι του Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου χαιρετίζει την απόκτηση του ΧΕΥ9, όπου θα μεταστεγαστεί το αμαξοστάσιο και η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, καλώντας τη διοίκηση να επιταχύνει τις σχετικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα ο Σύλλογος επισημαίνει:

Στη συνεδρίασή του, στις 14/12/2016, το Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε την απόκτηση του οικοπέδου ΧΕΥ9, δηλαδή του Χώρου Εγκατάστασης Υποδομών, έκτασης 6.457,85τ.μ. στο Πάτημα Χαλανδρίου, παρακείμενο της εξόδου 13 της Αττικής Οδού, ακριβώς απέναντι από το parking του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας, επί των οδών Ηρακλείτου και Χατζηδάκη.

Πάγιο αίτημα πολλών χρόνων των εργαζομένων του Δήμου μας ήταν και είναι η μεταστέγαση του αμαξοστασίου της Καθαριότητας από τον χώρο που βρίσκεται και λειτουργεί μέχρι και σήμερα, υπό άθλιες συνθήκες και με συνέπειες τόσο στους ίδιους τους εργαζόμενους όσο και στο επίπεδο καθαριότητας της πόλης.

Μετά την ιστορική αυτή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των έργων της μετεγκατάστασης, που θα εκπληρώνουν τις ανάγκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθαριότητας στην πόλη μας, την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και την τεράστια εξοικονόμηση πόρων, προς όφελος των κατοίκων του Χαλανδρίου.

Χαιρετίζουμε την απόκτηση του ΧΕΥ9 που αποτελεί το πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των εργαζομένων και των πολιτών στον τομέα της καθαριότητας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet