Τελετή ονοματοδοσίας πλατείας Ιωάννη Αρίδα
Κοινωνία

Τελετή ονοματοδοσίας πλατείας Ιωάννη Αρίδα

Σε πλατεία Ιωάννη Αρίδα, του ανθρώπου που με το έργο του και το παράδειγμά του αποτέλεσε πρότυπο ζωής για τη νεολαία της πόλης του Αμαρουσίου και αγάπης για τον αθλητισμό, ονομάστηκε η ανώνυμη πλατεία στη συμβολή των οδών Μεσογείων, Χλόης και Γούναρη στην περιοχή της Κοκκινιάς, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Η τελετή της ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, μελών της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβούλιου, εκπροσώπων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου, εκπροσώπων του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίιου» και πολλών φίλων του Γιάννη Αρίδα.

«Σήμερα η οικογένεια Αμαρουσίου τιμά τη μνήμη του Γιάννη Αρίδα σε ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του στο αθλητισμό και στο κοινωνικό σύνολο. Τιμά τον ιδρυτή του Σωματείου “Νίκη Αμαρουσίου” και ιδρυτή του Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου. Μέσα από τον χώρο δραστηριοποίησής του και τη στάση ζωής του έχει αφήσει παρακαταθήκη προσφοράς στο Μαρούσι και στη νέα γενιά. Η σημερινή ονοματοδοσία της πλατείας αυτής, σε πλατεία Ιωάννη Αρίδα έχει ένα συμβολικό και ουσιαστικό περιεχόμενο έκφρασης σεβασμού στο πρόσωπο του», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν στον χαιρετισμό τους ο πρόεδρος του Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» Αντώνης Τσέκενης και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου Αναστάσιος Τσολακίδης για την τιμή στο διακεκριμένο μέλος της πόλης του Αμαρουσίου Γιάννη Αρίδα που άφησε παρακαταθήκη το έργο του στις επόμενες γενιές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet