Η έφορος του Φ.Ο. Βριλησσίων Ε. Χρόνη-Έρωτα στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ
Αθλητισμός

Η έφορος του Φ.Ο. Βριλησσίων Ε. Χρόνη-Έρωτα στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ

Μια πολύ τιμητική διάκριση σημειώθηκε στις τελευταίες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, τόσο για το Φ.Ο. Βριλησσίων όσο και για την τοπική κοινωνία της πόλης.

Συγκεκριμένα, η έφορος της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο. Βριλησσίων και για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Συλλόγου, Έφη Χρόνη-Έρωτα, εκλέχτηκε στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, κατόπιν των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Mάλιστα έλαβε 218 ψήφους, κάτι που την έκανε τη γυναίκα σύμβουλο με τις περισσότερες ψήφους, ενώ στο σύνολο βρέθηκε στην 7η θέση σε σύνολο 21 συμβούλων που εκλέγονται.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, η κα Χρόνη-Έρωτα είναι μια δυναμική προσωπικότητα, η οποία έχει υπάρξει αθλήτρια του στίβου, αλλά κυρίως του βόλεϊ. αγωνιζόμενη στον ΠΑΟ, στον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βριλησσίων (πρόδρομος του Φ.Ο. Βριλησσίων) και στο ΖΑΟΝ, για την προσφορά στον οποίο έχει τιμηθεί από τον Δήμο Κηφισιάς.

Έχει μεγάλη εμπειρία από συμμετοχή σε συλλόγους (με πιο πρόσφατη την ενασχόληση της με τον Σύλλογο Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, στον οποίο υπήρξε μέχρι και πρόεδρος), διατηρεί δική της εταιρεία Απεντομόσεων-Απολυμάνσεων, ενώ είναι παντρεμένη με τον αντιπρόεδρο του Φ.Ο. Βριλησσίων, Δημήτρη Έρωτα. Η κόρη της αγωνίζεται από πέρυσι στη γυναικεία ομάδα και την ομάδα νεανίδων του Φ.Ο. Βριλησσίων.

Για την ιστορία, νέος πρόεδρος της ΕΟΠΕ είναι ο κ. Γιώργος Καραμπέτσος, στην πρώτη του θητεία στην ομοσπονδία, ενώ το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα στις 21/12.

Και η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Φ.Ο. Βριλησσίων μετά από πολλά χρόνια αποκτά αντιπρόσωπο στα κοινά του αθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί για περισσότερα από δέκα χρόνια, όταν ο σύλλογος βρισκόταν στις «καλές» του εποχές. Παράλληλα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να δοθεί και η δέουσα προσοχή στο άθλημα του βόλεϊ και στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων, όπου ο Φ.Ο. Βριλησσίων είναι εν εκ των ιστορικότερων σωματείων της πόλης, με πλήθος διακρίσεων και σίγουρα χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης.

»Καλή δύναμη στην κ. Έφη Χρόνη-Έρωτα στο δύσκολο έργο της!».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Άκης Πολίτης

    Θερμά συγχαρητήρια στην κα Έφη Χρόνη Έρωτα! Την γνωρίζω πολύ καλά σαν Πρόεδρο του Δ.Σ Γονέων Κολλεγίου Ψυχικού. Είναι δυναμική, οργανωτική και ακούραστη. Άριστος χαρακτήρας, ευγενής φυσιογνωμία και φιλάνθρωπος. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία της! Της εύχομαι να είναι πάντα καλά για να μπορεί παντού και πάντα να προσφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet