Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε το Σχολείο Ψαλτικής Αμαρουσίου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε το Σχολείο Ψαλτικής Αμαρουσίου

Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με κάλαντα από κάθε γωνιά της χώρας ερμήνευσαν οι χορωδίες και τα μουσικά σύνολα του Σχολείου Ψαλτικής, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Οι σπουδαστές του Σχολείου Ψαλτικής, παρουσία επίσης της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλιώτη, εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου της πόλης και ιεροψαλτικών φορέων, απέδωσαν εξαιρετικά με τη συνοδεία ορχήστρας επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα της Θράκης, της Κρήτης, της Αίγινας, Βυζαντινά και Ποντιακά κάλαντα, αλλά και πανελλήνια κάλαντα  της Πρωτοχρονιάς.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο καλωσόρισμά του, εξήρε τη σημαντική προσφορά του Σχολείου Ψαλτικής στη διατήρηση και προαγωγή των αρχών, των αξιών και των ελληνορθόδοξων παραδόσεων μας και τη μεταλαμπάδευση αυτών στη νέα γενιά. «Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια του Σχολείου και παρέχουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης και δημιουργίας σε εκείνους που νοιάζονται για το καλό της πόλης και των πολιτών. Ενωμένοι ως μία οικογένεια, απλώνουμε το χέρι σε όσους έχουν ανάγκη και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με υγεία και πρόοδο σε όλους και σε όλες», τόνισε.

Οι επικεφαλής του Σχολείου Ψαλτικής Κωνσταντίνος Μπουσδέκης και Κωνσταντίνος Φωτόπουλος ευχήθηκαν από την πλευρά τους στον κ. Πατούλη για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς «Χρόνια Πολλά» και «Κάθε Επιτυχία» στο πολύπλευρο, όπως ανέφεραν, και σημαντικό έργο του από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet