«Αντίο» με… νόημα του Δ. Αποστολάκου στην παράταξη Στεργίου
Πρόσωπα

«Αντίο» με… νόημα του Δ. Αποστολάκου στην παράταξη Στεργίου

Να, λοιπόν, που κάποιοι νέοι άνθρωποι οι οποίοι αποφασίζουν ν’ ασχοληθούν με την πολιτική έχουν το θάρρος να διατυπώνουν ευθαρσώς, και με πολιτικό πολιτισμό, τις διαφωνίες τους, όταν αισθάνονται ότι προδίδονται οι αξίες τους.

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος, μέχρι χθες μέλος της παράταξης του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου. Και λέμε μέχρι χθες, γιατί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Δ. Αποστολάκος, με μια λιτή, αλλά περιεκτικότατη, επιστολή παραίτησης διαχώρισε τη θέση του από τη μέχρι πρόσφατα παράταξή του.

Χωρίς αφορισμούς, με απόλυτη σαφήνεια, ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης κατέγραψε τις αππκλίσεις της διοίκησης Στεργίου από τις προεκλογικές εξαγγελίες της. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Μίλησε για «άλλο όραμα» διοίκησης που εκφράζει τον ίδιο, αλλά και άλλους ανθρώπους στην πόλη, που προφανώς βρίσκεται μακριά από όσα η παράταξη του νυν δημάρχου μπορεί να προσφέρει.

Είναι, άραγε, ο μοναδικός στην παράταξη του κ. Στεργίου που αισθάνεται «ασφυκτικά» εντός των παραταξιακών τειχών. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μας λένε πως όχι. Αλλά, ο χρόνος θα δείξει…

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Δ. Αποστολάκου:

Με την παρούσα επιστολή σάς γνωρίζω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική Συμμαχία».

Η απόφασή μου αυτή είναι απόρροια της πολιτικής που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα, σε σχέση πάντα με τις προεκλογικές εξαγγελίες μας. Δεν επιθυμώ να μηδενίσω το έργο που πιθανόν να έχει παραχθεί και ούτε να υποτιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και την ανέδειξα, άλλωστε οι αγώνες που έδωσα για τη διάκριση αυτής σε τοπικό επίπεδο, μαζί με υπόλοιπους συναδέλφους, σε χρονική συγκυρία μάλιστα δυσμενέστατη, είναι σημαντικοί και μου κόστισαν προσωπικό χρόνο, ενέργεια, ακόμα και προσωπικές φιλίες.

Η προσωπικότητά μου όμως και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της παράταξης αυτής. καθώς το όραμα το δικό μου, όπως επίσης και πολλών ανθρώπων που μας τίμησαν με την ψήφο τους, είναι άλλο για την πόλη που μεγάλωσα και συνεχίζω να κατοικώ.

Σας ευχαριστώ,
Δημοτικός Σύμβουλος
Αποστολάκος Δημήτρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet