Σε bazaar της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ. ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σε bazaar της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ. ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης επισκέφθηκε τα νέα γραφεία της Β4 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ) με σκοπό να παρευρεθεί στο μπαζάρ που διοργανώθηκε για την ενίσχυση του Σικιαριαδείου Ιδρύματος.

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι Κέντρο κατάρτισης νέων 14 μέχρι 21 ετών, με νοητική υστέρηση, το οποίο εδρεύει στο Μαρούσι. Στην εν λόγω συγκέντρωση παρευρέθηκε, επίσης, επιστημονικό προσωπικό του Ιδρύματος και ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για την πορεία και το μέλλον του Ιδρύματος που εδώ και χρόνια προσφέρει υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ικανότητες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης αφού συνεχάρη τους εργαζομένους του Σικιαριδείου Ιδρύματος, αλλά και τα στελέχη της Β4 Νομαρχιακής για αυτήν την πολύ όμορφη πρωτοβουλία, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και της αλληλεγγύης μας προς τον συνάνθρωπο μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο του ιδρύματος για να μπορέσει να συνεχίσει και στο μέλλον να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο». Τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet