Σε επιφυλακή ο Δήμος Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση του χιονιά
Κοινωνία

Σε επιφυλακή ο Δήμος Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση του χιονιά

Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, το προσωπικό και ο στόλος του Δήμου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη, καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και κατά τις ώρες της ημέρας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία προκειμένου να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί.

Από τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2016, που ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση, τα συνεργεία το Δήμου καθάριζαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και έριχναν αλάτι με αποτέλεσμα οι κύριοι οδικοί άξονες του Αμαρουσίου να παραμείνουν ανοιχτοί και προσπελάσιμοι.

Παράλληλα, και όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Αμαρουσίου λόγω της ανεπάρκειας  της Περιφέρειας Αττικής καθάρισε την οδό Πεντέλης, την οδό Περικλέους και ορισμένα σημεία της Λεωφόρου Κηφισίας για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πολιτών».

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην περιοχή της Νέας Λέσβου, σε Νοσοκομεία και σε δημόσιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων το ασθενοφόρο του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου και το ανθρώπινο δυναμικό παραμένουν σε συνεχή επιφυλακή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζομένους για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν αυτές τις ώρες».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet