Νίκη του Φ.Ο Βριλησσίων επί του Αστέρα Αγ. Δημητρίου στο κύπελλο Γυναικών
Αθλητισμός

Νίκη του Φ.Ο Βριλησσίων επί του Αστέρα Αγ. Δημητρίου στο κύπελλο Γυναικών

Για την 3η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, ο Φ.Ο. Βριλησσίων υποδέχτηκε το Γ.Σ. Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Η γηπεδούχος ομάδα, όπως μας ενημερώνει μέσα από την ιστοσελίδα της, επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-1 (25-16, 25-11, 15-25, 25-19) σετ.

Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων, με όπλο το καλό σερβίς, κυριάρχησε, ενώ απέφυγε τα αβίαστα λάθη, δείχνοντας εξ αρχής συγκεντρωμένη στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Στο τρίτο σετ έγιναν ορισμένες αλλαγές που εν μέρει φάνηκε φυσιολογικά να επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας και οδήγησαν τον Αστέρα να επικρατήσει σχετικά άνετα. Στο τέταρτο σετ, ο Φ.Ο. Βριλησσίων μπήκε  αποφασισμένος να καθαρίσει τον αγώνα και προηγήθηκε με 6-0. Σταδιακά ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου άρχισε να πιέζει και σε συνδυασμό με τη σχετική χαλάρωση τη γηπεδούχου ομάδας, έκανε το σκορ 17-13, ενώ έφερε το σετ στα ίσια στο 18-18. Εκεί, παρά τον ενθουσιασμό της φιλοξενούμενης ομάδας για πιθανή διαφαινόμενη ανατροπή, ο Φ.Ο.Βριλησσίων συγκεντρώθηκε, έχοντας σταθερό σερβίς και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, έκανε το 23-18. Στη συνέχεια, στην αλλαγή, ακολούθησε χαμένο σερβίς της φιλοξένουμενης ομάδας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Φ.Ο. Βριλησσίων που, με έναν καλό πρώτο χρόνο και έναν άσο, έκλεισε νικηφόρα τον αγώνα.

Έτσι ολοκληρώθηκαν νικηφόρα οι επίσημες  αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φ.Ο. Βριλησσίων για το 2016, με μια μεστή εμφάνιση, παρά την τετραήμερη αποχή, λόγω εορτών, από προπονήσεις. Πάντως, ακόμα και στο τρίτο σετ, που χάθηκε με σχετικά μεγάλη διαφορά, υπήρξαν θετικά σημεία που θα μπορούσαν να μείνουν από το συγκεκριμένο αγώνα και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Πλέον αναμένεται η κλήρωση για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, που θα γίνει στις 11/01. Καλή συνέχεια στο Γ.Σ. Αστέρα Αγίου Δημητρίου και καλές γιορτές σε όλους και σε όλες.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης): 12. Παπουτσάκη, 19. Αργυρίου, 6. Παπαστεργίου, 2. Μικρουδάκη, 11. Μαβιλίδη, 3. Βασιλακοπούλου, 9. Γεωργίου (λίμπερο)(10. Γκότζη (αρχηγός), 18. Στάθη, 1. Έρωτα, 4. Κωτσιάκη)/(15. Μπουζουνιεράκη, 8. Θωμαδάκη).

Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Στάθης): 4. Αγγελάκου, 13. Μερκούρη, 10. Γεωργακοπούλου (αρχηγός), 11. Δελαγά, 8. Σταματέλου, 14. Βασιλειάδου, 1. Μάρκου (λίμπερο) (15. Λεκάτσα, 12. Φιλίππου, 5. Ράπτη, 7. Καρκατζούλη, 6. Νιάρχου)/(3. Παπαδημητρίου (λίμπερο)).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet