Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσει η Δημοτική Συγκοινωνία
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσει η Δημοτική Συγκοινωνία

Τα σενάρια που κυκλοφορούν περί διακοπής της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Μαρούσι διέψευσε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση ενημέρωσης που είχε με εργαζόμενους στην υπηρεσία, διευκρινίζοντας, όπως ενημερώνει η ανακοίνωση, ότι στόχος της διοίκησης δεν είναι η συρρίκνωση και κατάργηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας αλλά η ανανέωση του στόλου και η βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβάτη.

Μιλώντας προς τους εργαζομένους, οδηγούς, επόπτες, τεχνικό προσωπικό που απασχολούνται στον τομέα της Δημοτικής Συγκοινωνίας, παρόντος και του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου για θέματα συγκοινωνίας Γιώργου Ζήκου, ο κ. Γ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση για την ανανέωση του στόλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας με την εξασφάλιση μέσω χορηγίας τριών σύγχρονων λεωφορείων.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο μέσα στην επόμενη διετία να έχουμε ανανεώσει περαιτέρω τον στόλο των οχημάτων της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας και βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προσφέροντας στον επιβάτη ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση», τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης, συζητήθηκαν, επίσης, αιτήματα και εργασιακά θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε σχετικά ο δήμαρχος, καταθέτοντας την πρόθεση να εξεταστούν ως προς τη δυνατότητα ικανοποίησης και διευθέτησής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet