Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στη Νέα Πεντέλη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.  Τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, εργαζόμενοι και εθελοντές που βρίσκονται σε επιφυλακή και προετοιμάζονται για τον επερχόμενο χιονιά.  Τον κ. Πατούλη συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχήθηκε καλή χρονιά και εξήρε την ετοιμότητα, το αίσθημα ευθύνης και το φρόνημα των εργαζομένων και εθελοντών του ΣΠΑΠ, ευχαριστώντας τους για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους.

Πριν την επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ και τους αντιδημάρχους του Δήμου Αμαρουσίου, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Δήμου Αμαρουσίου, όπου εργαζόμενοι, οχήματα και μηχανήματα ήταν σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν δυσμενών καιρικών φαινομένων, όπου διαπίστωσε το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας και έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση της πιθανής κακοκαιρίας.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε μετά την επίσκεψη:

«Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη σημερινή του επίσκεψη.  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι πάντα κοντά μας, άλλωστε έχει και εκείνος διατελέσει πρόεδρος του ΣΠΑΠ και μας συνδράμει όποτε χρειαστούμε. 

»Αντίστοιχα και εμείς τον διαβεβαιώσαμε ότι, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και με τον Δήμο Αμαρουσίου, όπως άλλωστε και με τους υπόλοιπους Δήμους μέλη, θα είμαστε παρόντες, να συνδράμουμε και εμείς με τη σειρά μας, όπως πράξαμε και στην πρόσφατη χιονόπτωση, στην προσπάθεια να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί, από τους πιο μεγάλους έως τους πιο μικρούς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας, εάν και πάλι υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet