Κλειστά τα σχολεία του Βόρειου Τομέα Αττικής την Τρίτη 10/1
Αυτοδιοίκηση

Κλειστά τα σχολεία του Βόρειου Τομέα Αττικής την Τρίτη 10/1

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Βόρειο Τομέα Αττικής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονόπτωση που ξεκίνησε και πάλι κατά τις βραδυνές ώρες της Δευτέρας, δημιουργούν δυσκολίες και κινδύνους για τη πρόσβαση των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα.

Αναλυτικά, με βάση τις ανακοινώσεις των Δήμων της περιοχής, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα ισχύσουν τα εξής:

Δήμος Πεντέλης

Κλειστοί θα μείνουν οι  Βρεφονηπιακοί και τα Σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμος Κηφισιάς

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, οι παιδικοί σταθμοί και όλα τα σχολεία της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Ν. Ερυθραία και Εκάλη.

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Νέας Ιωνίας

Όλα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Αμαρουσίου

Στο Μαρούσι θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας και ειδικότερα λόγω της πιθανούς εμφάνισης παγετού σε ορισμένες περιοχές της πόλης (στο οδικό δίκτυο, πεζόδρομους, δρόμους, αύλειους χώρους  κ.λπ.), όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. Αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα  παραμείνουν ανοιχτοί κατά την ανωτέρω ημερομηνία. «Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δήμος Χαλανδρίου

Αναστέλλεται για την Τρίτη η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια Λύκεια, και ΕΠΑΛ) του Δήμου.

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Βριλησσίων

Θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια).

Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου λόγω επιδείνωσης του καιρού για να προφυλαχθούν τα παιδιά από το κρύο αλλά, κυρίως, από τυχόν ατυχήματα εξαιτίας του αυριανού παγετού. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού. Επόμενη ανακοίνωση του Δήμου την Τρίτη το βράδυ στις 21:00.

Δήμος Μεταμόρφωσης

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσμενών προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, αποφασίστηκε τα σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου να παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10/01/2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet