Διοίκηση Πατούλη: “Απαντάμε με έργα κι όχι με λόγια”
Πολιτική

Διοίκηση Πατούλη: “Απαντάμε με έργα κι όχι με λόγια”

Σε έντονο ύφος απαντά η δημοτική αρχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στις παρεμβάσεις των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου στον τοπικό Τύπο, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Απομένουν λίγες ημέρες από τις εκλογές της 18ης Μαΐου, κι ενώ θα περίμενε κανείς οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους, διαπιστώνουμε ότι οι υποψήφιοι τους κάνουν διαγωνισμό ανευθυνότητας και λαϊκισμού, μέσω δημοσιεύσεων τους στον τοπικό Τύπο.

Κάποιοι από αυτούς ενοχλούνται από το έργο που έχει κάνει η διοίκηση στην πόλη. Κι επειδή δεν μπορούν να το αμφισβητήσουν, όταν δεν καταφέρνουν να το καθυστερήσουν με ανόητες προσφυγές, όπως έγινε στην περίπτωση της πλατείας Αγίας Λαύρας ή με συκοφαντικές μηνύσεις που έπεσαν στο κενό, όπως έγινε με τις πεζογέφυρες της Κηφισίας, προσπαθούν να το υποτιμήσουν με πικρόχολα σχόλια. Σχόλια που η σοβαρότητά τους συναγωνίζεται το χαμηλό επίπεδο και ύψος αυτών που τα εκστομίζουν.

Κάποιοι άλλοι, που υποτίθεται ότι είναι και επιστήμονες, προφανώς εξαιτίας της απειρίας και της προφανούς ασχετοσύνης τους γύρω από τα δημοτικά θέματα, λένε ψέματα. Κατηγορούν τη διοίκηση Πατούλη ότι δήθεν καθυστέρησε να υλοποιήσει το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης, αγνοώντας βέβαια ότι η δημοτική παράταξη στην οποία συμμετέχουν ως υποψήφιοι ήταν εξαρχής εναντίον του έργου. Αλλά διαπιστώνοντας ότι οι κάτοικοι και οι έμποροι αγκάλισαν αμέσως το έργο αυτό, άλλαξαν τροπάρι και μιλούν υποκριτικά για καθυστερήσεις. Όμως το έργο ολοκληρώνεται και το χαίρονται όλοι οι συμπολίτες μας.

Ακόμη πιο αστεία είναι η προσπάθεια συγκεκριμένου «αριστερού» υποψηφίου, που ασκεί το λειτούργημα του ιατρού όχι σε δημόσιο, αλλά σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της πόλης, να απαξιώσει το σημαντικό έργο του δημάρχου Αμαρουσίου στον χώρο της υγείας. Φαίνεται ότι η ασφάλεια του ιδιωτικού νοσοκομείου, που τον απασχολεί και τον πληρώνει, δεν του δημιουργεί ανασφάλεια όπως σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Και γι΄ αυτό δεν έχει ενημερωθεί για το σημαντικό έργο που έγινε μέσα από το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου. Προφανώς δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά του η ολομέτωπη σύγκρουση του Γιώργου Πατούλη με το σημερινό υπουργό Υγείας για το ζήτημα του εμβολιασμού κατά της γρίπης. Οι τσάμπα μάγκες υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζονται για τα ιδιωτικά συμφέροντα της υγείας έχουν φαίνεται επιλεκτική ακοή, δυστυχώς όμως γι αυτούς δεν έχουν οι πολίτες ασθενή μνήμη και τους κρίνουν ανάλογα.

Όσον αφορά το σχόλιο του συγκεκριμένου υποψηφίου του κου Μαγιάκη για το θέμα της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ, και σε αυτό το ζήτημα η κριτική του αποδεικνύει ότι είναι τσάμπα μάγκας. Κάνει εύκολη κριτική γιατί ο ίδιος δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ (ενώ ο δήμαρχος έβαλε αρκετές χιλιάδες από την τσέπη του). Ενώ δεν έχει πατήσει το πόδι του ούτε σε έναν αγώνα της ομάδας μπάσκετ στη Β΄ Εθνική, σε αντίθεση με τον δήμαρχο και μέλη της σημερινής διοίκησης του Δήμου, που “δίνουν το παρών” στους αγώνες, αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας και στηρίζουν το ΓΣΑ σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Στους τσάμπα μάγκες υποψηφίους του κου Μαγιάκη απαντάμε με έργο κι όχι με λόγια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet