Πιστοποίηση Ομίλου ΙΑΣΩ με ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πιστοποίηση Ομίλου ΙΑΣΩ με ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS

Το σύνολο των Κλινικών του Ομίλου ΙΑΣΩ και συγκεκριμένα το ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το ΙΑΣΩ GENERAL, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, πιστοποιήθηκε με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από τον έγκριτο και διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS*.

Tο νέο πρότυπο δίνει έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σύμφωνα με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας που ο Όμιλος ΙΑΣΩ αναπτύσσει και εφαρμόζει στο σύνολο των κλινικών του.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους υγείας στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και τις κατάλληλες σε διεθνή standards υποδομές σε όλες τις κλινικές του (ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης), παρέχοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του. Στο πλαίσιο της πολιτικής ποιότητας που ακολουθεί, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, τη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και μέσω  των επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

* Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.tuv-nord.com/gr/el/home/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet