Ο Δήμος Ηρακλείου «το είπε και το έκανε» με τις συμβάσεις εργαζομένων
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου «το είπε και το έκανε» με τις συμβάσεις εργαζομένων

Ο Δήμος Ηρακλείου «το είπε και το έκανε» με τις συμβάσεις των εργαζομένων του ΟΠΑΚΜ, δηλώνοντας πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την ανανέωσή τους. Αυτό αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου, όπου επίσης καλείται το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής να μην προσπαθεί να «εκμεταλλευτεί μια γνωστή προειλημμένη απόφαση», προκειμένου να διεκδικήσει «παράσημα στον συνδικαλιστικό αγώνα του».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Ας ψάξει αλλού το Συνδικάτο ΟΤΑ παράσημα στον συνδικαλιστικό του αγώνα, τον οποίο μεν τιμούμε, στην προκειμένη δε περίπτωση δεν χρειάστηκε. Όπως, από την πρώτη στιγμή, τους είχαμε διαβεβαιώσει διά ζώσης, όπως δηλώσαμε και με δημόσια τοποθέτηση, οι έξι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν πρόσφατα, δεν επρόκειτο ποτέ, όσο περνάει από το χέρι του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, και της δημοτικής Αρχής της πόλης, να έμεναν εκτός Δήμου, όπερ και εγένετο.

Ας μην γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, λοιπόν, μια γνωστή, προειλημμένη απόφαση, βασισμένη στο σχέδιο της διοίκησης του Δήμου να κρατήσει τους αναγκαίους αυτούς εργαζόμενους. Η δημοτική Αρχή είχε δεσμευθεί ότι οι συμβάσεις των έξι υπαλλήλων του ΟΠΑΚΜ -όπως και τόσων άλλων στο παρελθόν- θα ανανεώνονταν, αφού εξασφαλίζονταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, και αυτό έκανε.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet