«Τα βρόντηξε κάτω» η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη από το ΠΕΑΠ
Πολιτική

«Τα βρόντηξε κάτω» η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη από το ΠΕΑΠ

Εις πείσμα όσων διέδιδαν εδώ και καιρό ότι «έχουν πέσει γέφυρες» μεταξύ της προέδρου του νομικού προσώπου Λυκόβρυσης-Πεύκης ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός) και πρώτης δημοτικής συμβούλου σε ψήφους Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη και του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, τελικώς τα πολλά «μαύρα σύννεφα» που είχαν μαζευτεί στις σχέσεις των δύο πλευρών οδήγησαν στο οριστικό «διαζύγιο».

Του «διαζυγίου» προηγήθηκε μια τελευταία συνάντηση, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στην οποία απλώς επιβεβαιώθηκε το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως δήλωσε στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ η κα Μ. Πατούλη – Σταυράκη έγινε, από μέρους της, μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί «κοινός δρόμος» με τον δήμαρχο, η οποία ωστόσο δεν ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα να επιλέξει «ως την πλέον έντιμη στάση απέναντι στους δημότες της Λυκόβρυσης – Πεύκης» να υποβάλει την παραίτησή της.

Πάντως, το «πολιτικό κεφάλαιο Μ. Πατούλη» δεν κλείνει εδώ, αφού -όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησής της από το ΠΕΑΠ- παραμένει «ενεργή πολίτης και μάχιμη δημοτική σύμβουλος για την προάσπιση των αρχών της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Επιστολή παραίτησης της Μαρίνας Πατούλη από πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σας ενημερώνουμε ότι η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, με την υπ΄ αριθμ. 30/2017-01-12 επιστολή της προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Αναστάσιο Μαυρίδη και ακολουθώντας κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία, υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Οι λόγοι της παραίτησής θα εκτεθούν αναλυτικά σε εύλογο χρονικό διάστημα σε συνέντευξη Τύπου.

Εκφράζοντας την ευχή της για καλύτερες ημέρες και ευοίωνη προοπτική το 2017, τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες μας, η κα Πατούλη παραμένει ενεργή πολίτης και μάχιμη δημοτική σύμβουλος για την προάσπιση των αρχών της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σχετικά άρθρα

0 Comments

  1. dimirep

    Πω πω κλάμα ο Κωστάντος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet