Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης: Στην τελική ευθεία για τα «Κυριακίδεια 2017»
Αυτοδιοίκηση

Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης: Στην τελική ευθεία για τα «Κυριακίδεια 2017»

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης», διοργανώνονται για 28η συνεχόμενη χρονιά τα «Κυριακίδεια», από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ώρα έναρξης: 10.00π.μ.
Ώρα έναρξης 10χλμ.: 10.45π.μ.

Η περίοδος για τις δηλώσεις συμμετοχής και την οικονομική τακτοποίηση (6€ συμμετοχή) για τα 10χλμ. είναι μέχρι τη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2016, με το όνομα του αγωνιζόμενου να αναγράφεται στον αριθμό συμμετοχής.

Για πληρωμές μετά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 10€, χωρίς να αναγράφεται το όνομα του αγωνιζόμενου στον αριθμό συμμετοχής.

Οι αριθμοί συμμετοχής και τα τσιπάκια χρονομέτρησης θα δίνονται από το κατάστημα RUNNER STORE στο Golden Hall, το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, από 11.00 π.μ. ως 8.00 μ.μ.

Πρόσκληση προς εθελοντές

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των αγώνων στα «Κυριακίδεια» και για τον λόγο αυτό απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε αυτούς, αναφέροντας:

Κάθε χρόνο, οι εθελοντές  βοηθούν σε όλους τους τομείς συμβάλλοντας στην άψογη διεξαγωγή.

Θα επιθυμούσαμε την υποστήριξή σας για το συντονισμό και της φετινής διοργάνωσης και την υποστήριξη σε σημαντικές θέσεις όπως αυτή των Εγγραφών/Συμμετοχών, Έλεγχο Διαδρομής Δρομέων και Τερματισμού κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε το ιστορικό αυτό αθλητικό γεγονός με την παρουσία και συμμετοχή σας.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Δήλωση συμμετοχής εθελοντή μπορεί να γίνει απευθείας στη σχετική φόρμα που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.filothei.org, και επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο εθελοντών της διοργάνωσης, Μιχάλη Αρκουλή (τηλ. 6972 713367 και e-mail : [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet