Λατινοαμερικάνικη πανδαισία
Πολιτισμός

Λατινοαμερικάνικη πανδαισία

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το ΠΕΑΠ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης φάνταζε πολύ μικρή για να χωρέσει όσους προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τους “Los del Sur” και τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς τους. Μια πραγματική κοσμοπλημύρα που, σε συνδυασμό με την πολύ καλά στημένη παράσταση και τους φανταστικούς “Los del Sur”, έκαναν τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρη Φωκιανό και την πρόεδρο του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου, να αισθανθούν δικαιωμένοι για την προσπάθεια που κάνουν για την πνευματική και πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου.

Η αναφορά από την κ. Κ. Νικολαροπούλου στην κουλτούρα των χωρών της Λατινικής Αμερικής, το απόσπασμα από το βιβλίο της συντοπίτισσας συγγραφέα Σταυριανής Στεφάνου, που διαβάστηκε από τη σκηνοθέτη Νάσα Χατζή, το πολύ όμορφο βίντεο που παρουσίασε το συγκρότημα, οι μουσικοί ρυθμοί, το τραγούδι, ο χορός και το αστείρευτο χιούμορ των μελών των “Los del Sur”, συνέθεσαν μια ονειρεμένη βραδιά. Μια βραδιά που το τρίωρο που κράτησε φάνηκε τόσο λίγο στους θεατές, οι οποίοι καταχειροκροτούσαν και επευφημούσαν τα μέλη του συγκροτήματος, ζητώντας τους να συνεχίσουν. Εκείνοι, με τη σειρά τους, έδειχναν και ανταπέδιδαν την αγάπη τους για τι κοινό.

Τα μέλη των “Los del Sur” είναι οι: Martha Moreleon από το Μεξικό, με την καταπληκτική της φωνή στο τραγούδι, Alejandro Diaz από τη Χιλή, συνθέτης και εκτελεστής διαφόρων οργάνων με την υπέροχη φωνή και το αστείρευτο χιούμορ, Herman Mayr από την Αργεντινή, φωνή, κιθάρα και διάφορα όργανα, Pedro Fabian Cordova από το Περού, ο υπέροχος Pedro με τη ζεστή φωνή και τη μαεστρία του στα κρουστά, Javier Rico από το Μεξικό, κρουστά, Θάνος Μαλούσης από την Ελλάδα, βιολί. Μαζί τους, δυο υπέροχοι χορευτές από την Κολομβία, η Yamilé Cruz και ο Walter Quiñones, που μας παρουσίασαν μερικούς χορούς με τον αυθεντικό λατινοαμερικάνικο τρόπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet