Πάλεψε, αλλά δεν γλίτωσε την ήττα από την Προοδευτική η Κηφισιά
Αθλητισμός

Πάλεψε, αλλά δεν γλίτωσε την ήττα από την Προοδευτική η Κηφισιά

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κηφισιά από την Προοδευτική στο πλαίσιο της 15η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δυσκόλεψαν πολύ τους αντιπάλους τους.

Οι Κηφισιώτες ήταν οι πρώτοι που απείλησαν με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αφ’ ενός με τον Σάμιο η κεφαλιά του οποίου στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα πέρασε μόλις άουτ κι αφ’ ετέρου με το σουτ του Φαρινόλα στο 42′ που για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Ζελέκο στο 57′ να βγάζει απειλητική σέντρα, που έκοψαν οι αμυντικοί της Κηφισιάς και στο 75′ με τον Ζίζηλα να χάνει από πλεονεκτική θέση μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 80′ ήταν και πάλι η σειρά της ομάδας των Βορείων Προαστίων να βρεθεί πολύ κοντά στο γκολ σε μια φάση διαρκείας. Συγκεκριμένα, ο Μουσταφίδης έπιασε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να διώχνει σε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης, νέα κεφαλιά του Καρακώστα έφυγε μόλις άουτ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 82′ με το γκολ που πέτυχε ο Ζελέκου, ενώ οι Κηφισιώτες ζήτησαν πέναλτι στις καθυστερήσεις για μαρκάρισμα πάνω στον Φαρινόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet