Δανειστική Βιβλιοθήκη δημιουργεί ο Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ»
Πολιτισμός

Δανειστική Βιβλιοθήκη δημιουργεί ο Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ»

Διευρύνοντας διαρκώς τις δραστηριότητές και με γνώμονα ότι το βιβλίο αποτελεί πολιτιστικό και μορφωτικό αγαθό για όλες τις ηλικίες, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» προχωρά στη δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης, διαθέσιμης όχι μόνο για τα μέλη του, αλλά ανοιχτής σε όλους.

Στόχος του Συλλόγου είναι να λειτουργήσει σύντομα μια Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη με ευρεία θεματολογία, η οποία θα συμβάλλει στη γνώση, τη φιλαναγνωσία, ενισχύοντας έμπρακτα τις ιδέες της συνεργασίας, της ανταλλαγής και επανάχρησης των βιβλίων.

Για τη δημιουργία και τον συνεχή εμπλουτισμό της Δανειστικής Βιβλιοθήκης ο Σύλλογος απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του, σε εκδοτικούς οίκους, φορείς κ.λπ. Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος έχει ήδη τις πρώτες σημαντικές προσφορές βιβλίων.

Ο Σύλλογος περιμένει με χαρά τη συμμετοχή των πολιτών στη Δανειστική Βιβλιοθήκη με την προσφορά καινούργιων και παλιών βιβλίων που δεν χρειάζονται πια, αλλά και με τη δυνατότητα να δανειστούν και οι ίδιοι.

Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν βιβλία, αλλά και για άλλες σχετικές πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 6984 410858 και 6980 026635 ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet