Την ομάδα του Α.Ο. Λυκόβρυσης βράβευσε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Την ομάδα του Α.Ο. Λυκόβρυσης βράβευσε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και παραιτηθείσα πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Λυκόβρυσης, η κα Μ. Πατούλη ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Διαμάντη, και το Διοικητικό Συμβούλιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την άριστη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα, για τη σπουδαία δουλειά που, όπως ανέφερε, επιτελούν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «αποτελούν συναντίληψη οι αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας, του οικονομικού εξορθολογισμού και της οραματικής προοπτικής». Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους γονείς των νέων παιδιών καλή χρονιά και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα αθλητικά δρώμενα, αναδεικνύοντας τον Δήμο στα ψηλότερα ποδοσφαιρικά βάθρα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η κα Μ. Πατούλη, μετά από τιμητική πρόσκληση του προέδρου του Α.Ο. Λυκόβρυσης, βράβευσε όλη την ομάδα απονέμοντας αναμνηστικά μετάλλια.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας αξίζουν τα καλύτερα και ως δημοτική σύμβουλος, επιβραβεύοντας την προσπάθειά σας καθημερινά, θα είμαι δίπλα σας, δίπλα σε κάθε αθλητική ανάγκη που προκύπτει, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας από κοινού μόνο νίκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet