Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς

Παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Δήμος Κηφισιάς το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, αρχιμ. π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον χαιρετισμό και αφού έδωσε τις ευχές του για υγεία, εργασία, και αλληλεγγύη το 2017, τόνισε ότι «ως μια γροθιά εργαζόμενοι του Δήμου, δημοτική ομάδα, σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων και ενεργοί πολίτες εργάζονται, δρουν και ενεργούν ώστε να κάνουν έργα αντάξια του τόπου μας, του Δήμου, της συμμετοχής και της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της καινοτομίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πολίτες του Δήμου για την προσφορά τους στον Δήμο Κηφισιάς. Η εκδήλωση έκλεισε με αγαπημένα τραγούδια από τον συνθέτη, πιανίστα και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή και την νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet