Π. Μπόλλας: Μονόδρομος η ανεξαρτητοποίηση της Μ. Πατούλη – Σταυράκη
Πολιτική

Π. Μπόλλας: Μονόδρομος η ανεξαρτητοποίηση της Μ. Πατούλη – Σταυράκη

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Μπόλλας ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στην πριν από λίγη ώρα δήλωση ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη (Οριστικό «διαζύγιο» Μ. Πατούλη – Σταυράκη με την παράταξη του Τ. Μαυρίδη).

Στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «αναμενόμενη εξέλιξη» κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει -με πρωτοβουλία της ίδιας της δημοτικής συμβούλου- συμπόρευση «με τις δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν» να καθίσουν στο «τραπέζι της συ-ναντίληψης και της συν-διαμόρφωσης πολιτικών κατευθύνσεων».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Π. Μπόλλα:

Χωρίς την παραμικρή έκπληξη και αντιθέτως με άλλα πρόσωπα, πληροφορήθηκα από τον ηλεκτρονικό Τύπο την ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου και μέχρι προ ολίγων ημερών προέδρου του ΠΕΑΠ κας Μαρίνας Πατούλη.

Ως προς εμένα η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη μιας και από το κείμενο της αρχικής της παραίτησης κάνει λόγο για βούλησή της για διαφάνεια και για λογοδοσία, η έλλειψη των οποίων αποτελούν σοβαρούς λόγους συνύπαρξης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί κατ’ αρχήν κάτι θετικό για τα δημοτικά πράγματα της Πόλης μας, καθώς διαφαίνεται ότι η ευρύτατης αποδοχής κα Πατούλη προφανώς αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα ζητούμενα της Κοινωνίας μας, σε δημοτικό επίπεδο, δεν θα απαντηθούν από τη δημοτική Αρχή του κου ΜαυρίδηΠροφανώς  θα απαντηθούν από μία άλλου ύφους, πολιτικού ήθους και φιλοσοφίας δημοτική Αρχή, η οποία με διαφάνεια και Δημοκρατικό τρόπο θα παράξει έργο ουσίας και υποδομής για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Ως επί σειρά τετραετιών εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος αυτής της Πόλης, θεωρώ δεδομένο ότι η κα Πατούλη, με δική της πρωτοβουλία, θα προσέλθει στο «τραπέζι» της συν-αντίληψης και της συν-διαμόρφωσης πολιτικών κατευθύνσεων για τον σκοπό αυτό, πάντοτε με τις δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν.

 Παναγιώτης Μπόλλας, π. αντιδήμαρχος Πεύκης 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet