Μεγάλες ποσότητες προϊόντων διατέθηκαν σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μεγάλες ποσότητες προϊόντων διατέθηκαν σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου

Πληθώρα συντονισμένων κοινωνικών δράσεων υλοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου, με στόχο τη στήριξη των κατοίκων της πόλης που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι οποίες συνεχίστηκαν και τον μήνα Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου διατέθηκαν:

  • Σε 309 οικογένειες ωφελούμενες του ΤΕΒΑ (12η διανομή), είδη παντοπωλείου και καθαριστικών ειδών.
  • Σε 40 οικογένειες, εορταστικό καλάθι με είδη πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με το υποκατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος Αμαρουσίου και τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
  • Σε 250 οικογένειες, είδη τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής.
  • Σε 30 οικογένειες, νωπά προϊόντα.
  • Σε 230 οικογένειες, πακέτο τροφίμων στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με την εταιρεία Nestle.
  • Στον Δήμο Μεταμόρφωσης, είδη τροφίμων και είδη βασικής υλικής συνδρομής, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ μέσω της κοινωνικής σύμπραξης «Αμάλθεια» της οποίας ο Δήμος Αμαρουσίου είναι επικεφαλής εταίρος.
  • Στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  230 οικογενειών, λογοτεχνικά βιβλία στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με το Αμαλίειο Οικοτροφείο  Θηλέων.
  • Σε 480 οικογένειες διατακτικές επιταγές για εξαργύρωση σε σούπερ μάρκετ για είδη τροφίμων, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των εορταστικών δράσεων δήλωσε:
«Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο, δίνοντας ελπίδα, χαρά και ανακούφιση. Ευχαριστούμε θερμά τις κοινωνικές υπηρεσίες, το προσωπικό, αλλά και όλους αυτούς που ακούραστα παρέχουν τη βοήθειά τους, προκειμένου κανένας συνάνθρωπός μας να μην στερείται τα απαραίτητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet