Εκδήλωση ΛΑΕ: Απόδραση από τον αργό θάνατο στην Ευρωζώνη
Πολιτική

Εκδήλωση ΛΑΕ: Απόδραση από τον αργό θάνατο στην Ευρωζώνη

Εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες πραγματοποιεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 η ΛΑΕ Αμαρουσίου – Πεντέλης – Κηφισιάς, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με θέμα «Απόδραση από τον αργό θάνατο στην Ευρωζώνη και ρήξη με την Ε.Ε.» και υποενότητες:

  • Η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
  • Η διαγραφή χρέους – Σεισάχθεια.
  • Οι πολιτικές για κατάργηση της λιτότητας.
  • Το πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης.

Θα συμμετάσχουν οι Γιάννης Τόλιος, συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΛΑΕ και Παναγιώτης Σωτήρης, μέλος του Π.Σ. ΛΑΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι θα γίνει «συζήτηση με τους πολίτες για την ουσιαστική προοπτική και τη διέξοδο που δίνει στους εργαζομένους και στα λαϊκά στρώματα η έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη και η συνακόλουθη έμπρακτη ρήξη με την Ε.Ε., ως συνέπεια της άρνησης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της». Επίσης, «θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα και προβληματισμούς των πολιτών στις προκλήσεις και στα νέα ζητήματα που θα θέσει μια έξοδος από την ευρωζώνη, καθώς και στο πώς ένα πρόγραμμα παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, στην περίοδο αμέσως μετά την έξοδο, με τις κατάλληλες κρατικές πολιτικές και με βασικό όρο τη μαζική συμμετοχή της πλειοψηφίας της κοινωνίας, θα μπορέσει να δώσει πρακτικές και άμεσες λύσεις υπέρ της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, των άνεργων, των μικροεπαγγελματιών και των συνταξιούχων».

Η συζήτηση, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, θα επικεντρωθεί χρονικά και θεματικά στα ερωτήματα των πολιτών και στις απαντήσεις σε αυτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet