Συνάντηση μαθητών με τον δήμαρχο Βριλησσίων για το Ecomobility
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση μαθητών με τον δήμαρχο Βριλησσίων για το Ecomobility

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στη μαθητική ομάδα Ecomobility της Γ’ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Καντά», στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ομώνυμη εκστρατεία, η οποία υλοποιείται από την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας και Εθελοντισμού, παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών και πρόεδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού Κ. Βαφειάδη.

Ο δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και τους ενημέρωσε για τις σχετικές ενέργειες που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης και όσες έχουν ήδη δρομολογηθεί. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η κατασκευή πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Αναπαύσεως, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων, η αναβάθμιση του στόλου της δημοτικής συγκοινωνίας, η υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, αλλά και οι τρόποι βελτίωσης των συνθηκών μετακίνησης πεζών και οχημάτων εντός της πόλης.

Ο κ. Ξ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε τους μαθητές για την εποικοδομητική συνομιλία, τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία και τους ενθάρρυνε να αναπτύξουν και άλλες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της  οικολογικής παιδείας στους δημότες.

Τους μαθητές συνόδεψε στη συνάντηση η υπεύθυνη καθηγήτρια κα Μαρία Τζώρτζη.

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιάσουν οι μαθητές σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet