Οι φύλακες της φύσης… επισκέπτονται τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Ποιότητα Ζωής

Οι φύλακες της φύσης… επισκέπτονται τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Με πρωτοβουλία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και με τη συνεργασία της «Φωτοκύκλωσης» παρουσιάζεται η διδακτική οικολογική παράσταση «Ο Φώτης & η Φωτούλα, οι φύλακες της φύσης» στα σχολεία του Δήμου.

Η παράσταση έχει θέμα την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών δημοτών στην προστασία του περιβάλλοντος, τοποθετώντας τις άχρηστες ή κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές και λαμπτήρες στους ειδικούς κάδους που υπάρχουν σε πολλά σημεία του Δήμου.

«Οι Φύλακες της Φύσης» είναι η best seller σειρά παραμυθιών και θεατρικών παραστάσεων για μικρά και μεγάλα παιδιά από τον καθηγητή περιβαλλοντικής εκπαίδευσης δρ. Αντώνη Γάκη για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Πρασίνου & Ανακύκλωσης του Δήμου, η εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε ήδη στους  μαθητές των μεγάλων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων Φιλοθέης, Ψυχικού,  3ο & 4ο Νέου Ψυχικού και ο κ. Βύρων Σαμαρόπουλος «λπίζει στο ενδιαφέρον και των υπολοίπων σχολείων του Δήμου».

Η Φωτοκύκλωση Α.Ε., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, με σχετική αδειοδότηση από το υπουργείο Παιδείας, οργανώνει παρουσιάσεις περιβαλλοντικού περιεχομένου με θεατρικά δρώμενα, χορηγία και διανομή του διδακτικού οικολογικού παιδικού παραμυθιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet