Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» του ΑΣΕ Δούκα επί του Ερμή Ζωγράφου
Αθλητισμός

Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» του ΑΣΕ Δούκα επί του Ερμή Ζωγράφου

Ακόμη μια νίκη -τη 14η φετινή- πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα η οποία κατάφερε να «δραπετεύσει» και από την έδρα του Ερμή Ζωγράφου, κερδίζοντάς τον με σκορ 2-5, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «μπλε» παρέμειναν πρώτοι και αήττητοι στη βαθμολογία με 43 βαθμούς, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους μόλις πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πάντως, η Σαββατιάτικη νίκη κόντρα στον Ερμή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να αγωνιστούν σκληρά, σε αρκετές περιπτώσεις αντιαθλητικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ανά πάσα… φάση η σωματική ακεραιότητα των αθλητών του Δούκα, όπως αναφέρει ο σύλλογος.

Ακόμη και έτσι, οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού κατάφεραν να προηγηθούν με 1-3 στο ημίχρονο και στη συνέχεια να «κλειδώσουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της κορυφής όσο αφορά στην κανονική περίοδο και του πλεονεκτήματος έδρας που αυτή συνεπάγεται (στην φάση των play off).

Ο ΑΣΕΔ αιφνιδίασε τον Ερμή από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, σημειώνοντας δύο γκολ, με τον Neutzling Ferreira Douglas στο 1′ και τον Σταυρακόπουλο στο 2′.

Στο 4′, ο Ερμής κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τέρμα του Βάσιου (στο 39′ ο ίδιος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα των διαιτητών), για να επαναφέρει τη διαφορά του σκορ στα δύο γκολ και πάλι ο Σταυρακόπουλος στο 11′ (1-3, σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου στο γκολ (2-3) με τέρμα του Κολέτζου στο 28′, αλλά στο 29′ και το 33′ ο Gomes Medeiros Petterson «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με δύο δικά του γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 2-5.

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Μοστριός): Ζυγουράκης, Σιούτης, Κωνσταντίνου, Gomes Medeiros Petterson, Σταυρακόπουλος, Μικέλης, Κονδυλάτος, Αλιφέρης, Πομώνης, Κοντογεώργος, Μάλοβιτς, Neutzling Ferreira Douglas,

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet