Ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατσαλένιο η Κηφισιά
Αθλητισμός

Ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατσαλένιο η Κηφισιά

Στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε η Κηφισιά μετά τη σημερινή εκτός έδρας ήττα της από τον Ατσαλένιο με σκορ 2-0 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Κηφισιώτες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις ολοκληρώσουν, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Τριανταφύλλου έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 9′ και το 15′, με Σάμιο και Σουλελέ απείλησαν την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 20′ ο Γουμάγιας εξουδετέρωσε πολύ καλό σου του σκόρερ του αγώνα, ενώ στο 32′ ο Φαρινόλα είχε κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη του, αφού η μπάλα, μετά του σουτ που έκανε, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η Κηφισιά δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και στην επανάληψη, με χαρακτηριστικότερη αυτή του 52′ με τον Μουσταφίδη, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα άουτ. Κι αφού η μπάλα δεν μπήκε γκολ στη μία εστία, μπήκε στην άλλη, με «δράστη» τον Φραγκιαδάκη στο 55′, που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το γέμισμα του Γενιτσαρίδη.

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει κι άλλο υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ο Γουμάγιας είχε… πειστικές απαντήσεις στις επιθετικές πρωτοβουλίες των παικτών του Ατσαλένιου.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης (89’ Βρεττός), Αμπντουραχμάνι, Χατζηανδρέου (λ.τ. Φραγκιαδάκης), Πετράς, Τριανταφύλλου (92’ Σακλαμάκης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μ. Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς (57’ Παναγιωτόπουλος), Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έστλερ, Μουσταφίδης, Σάμιος, Κυριαζής (70’ Σπηλιωτάκης), Σουλελές, Φαρινόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet