Πίτα και βραβεύσεις για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Πίτα και βραβεύσεις για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, αθλητών και αθλητριών, μελών και φίλων του Συλλόγου, που αντάλλαξαν θερμές ευχές για ακόμη μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες τη νέα χρονιά.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος εξήρε το έργο του προέδρου του συλλόγου, Κωνσταντίνου Κουτσούκου, καθώς και των μελών του Δ.Σ., για τις αθλητικές επιδόσεις των ομάδων, σημειώνοντας ότι υποστηρίζει ενεργά το αθλητικό έργο τους και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Απονέμοντας τις τιμητικές διακρίσεις στην ανδρική ομάδα μπάσκετ για την άνοδό της από τη Γ’ στη Β’ Εθνική και στην ομάδα των παιδιών 15 και 16 ετών, που ανέβηκαν από τη Β’ στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ, συνεχάρη τους βραβευθέντες για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε και το 2017 να έχουν λαμπρές επιτυχίες, κάνοντας το Μαρούσι υπερήφανο για τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ακόμη αθλητές και προπονητές του συλλόγου για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Στη εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος και γ.γ. του συλλόγου, Σπύρος Σταθούλης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κω/νος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Σαγρής και Δημήτρης Κουτσουβέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet