Στην κοπή πίτας των νοσοκομείων «Υγεία» & «Μητέρα» ο Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στην κοπή πίτας των νοσοκομείων «Υγεία» & «Μητέρα» ο Γ. Πατούλης

«Σε μια νέα εποχή, ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να γίνει βραχίονας ανάπτυξης για την περιοχή και το Μαρούσι πρότυπη πόλη διεθνούς ιατρικού τουρισμού» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα νοσηλευτικά ιδρύματα «Υγεία» και «Μητέρα» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τον πρόεδρο της MIG, Σταύρο Λεκάκο, με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου «Υγεία» και διευθύνοντα σύμβουλο της MIG, Θανάση Παπανικολάου, και με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Νοσοκομείων «Υγεία» και «Μητέρα», Ανδρέα Καρταπάνη, καθώς και με το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης, μετά την ειδική αναφορά που έκανε στην απώλεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημείωσε ότι «υπάρχει ένα ισχυρό πεδίο από έμψυχο δυναμικό γιατρών και παραϊατρικού προσωπικού που παράγει μέσα στον χώρο της υγείας ένα αξιόλογο έργο, παράλληλα με τη διεθνή πιστοποίηση για τη λειτουργία των δύο Ιδρυμάτων».

«Πηγαίνοντας σε μια νέα εποχή», υπογράμμισε, «θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε τον ιατρικό τουρισμό βραχίονα ανάπτυξης για την περιοχή μας και το Μαρούσι να ονομασθεί Παγκόσμιο Κέντρο Ιατρικού Τουρισμού».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκ μέρους των κατοίκων της πόλης τις διοικήσεις των Νοσοκομείων για το μεγάλο, αθόρυβο έργο που επιτελούν για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας μέσα από τη δική τους πιστοποιημένη δράση και μετά από κάθε παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου.

Επίσης, ο κ. Γ. Πατούλης κάλεσε την Πολιτεία για μία ακόμη φορά να διαφυλάξει το αξιόλογο υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας από το φορολογικό και ασφαλιστικό που το έχει γονατίσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet