Αθ. Βελής: Η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την αγορά του Κέντρου Κεραμικής
Περιφέρεια Αττικής

Αθ. Βελής: Η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την αγορά του Κέντρου Κεραμικής

Να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής την αγορά του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης στο Μαρούσι ζητά ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Αθανάσιος Βελής, απαντώντας σε δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργου Καραμέρου, στις οποίες σημείωνε ότι «η Πολιτεία έχει υποχρέωση να συμβάλλει ώστε να συνεχίσει η Κεραμική να είναι το σπίτι των κεραμιστών και αγγειοπλαστών».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του κ. Αθ. Βελή:

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρος οφείλει να αποδείξει με πράξεις κι όχι με λόγια, το ενδιαφέρον του για το Κέντρο Κεραμικής Τέχνης, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική ταυτότητα του Αμαρουσίου. 

Αντί να ζητά από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, ας φροντίσει ο ίδιος ως αρμόδιος πολιτικός προϊστάμενος του Βορείου Τομέα να εντάξει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής τα χρήματα που χρειάζονται, για να περάσει το ακίνητο από το ΤΑΙΠΕΔ στον Δήμο Αμαρουσίου. 

Αντί να σκορπούν τα χρήματα των πολιτών της Αττικής σε έργα βιτρίνας, με κριτήρια μικροκομματικά τις περισσότερες φορές, ας φροντίσουν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, για να συνεχίσει να αποτελεί το σπίτι των κεραμιστών και αγγειοπλαστών της πόλης μας.

Καλές είναι οι εμφανίσεις δημοσίων σχέσεων, σαν αυτές που επιλέγει να κάνει ο κ. Καραμέρος κατά καιρούς και με κάθε ευκαιρία.

Αλλά ακόμη καλύτερες είναι οι ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις σε ζητήματα όπως αυτό που αφορά το σπίτι των κεραμιστών στο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet