Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 6 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 6 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδότοπος, επί της οδού Ιλισίων αρ. 32, στην Κηφισιά, στην κ. Παρασκευά Άννα του Ιωάννη.
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (κρεοπωλείο – κατεψυγμένα προϊόντα), επί της οδού Μακεδονίας αρ. 21, στην Κηφισιά, στον κ. Φωτόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου.
  3. Επί αιτήσεως Χορήγησης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα) στο κατάστημα που βρίσκεται επί των οδών Πατριάρχου Μαξίμου αρ. 1 & Δηληγιάννη, στην εταιρεία με την επωνυμία «Δεληβοργιάς & Σια Ε.Ε.».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Καρπάθου αρ. 34, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης απέναντι από την είσοδο γκαράζ της οδού Μυρσίνης αρ. 2, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet