“Θα σταματήσουμε τις χαριστικές απευθείας αναθέσεις”
Πολιτική

“Θα σταματήσουμε τις χαριστικές απευθείας αναθέσεις”

Ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, εκφράζει την αντίθεσή του στην απευθείας ανάθεση του έργου της κατεδάφισης των παλιών αποθηκών της ΗΒΗ, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Σωρού, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Για ακόμα μία φορά το γραφείο τύπου του κ. Πατούλη εξέδωσε ανακοίνωση–απάντηση στην παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, παραπλανώντας εσκεμμένα τους αναγνώστες, αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση σε θέματα που δεν τέθηκαν και αποκρύπτοντας τις ουσιαστικές πολιτικές αδιαφάνειας και διαπλοκής της διοίκησης Πατούλη.

Αφού αφιερώνει το μισό της ανακοίνωσης–απάντησης σε άλλες υποθέσεις για τις οποίες όχι μόνο έχουν πάρει τις απαντήσεις τους, αλλά και όλη η πόλη γνωρίζει τη σπατάλη ‒στην καλύτερη περίπτωση‒ που συντελέστηκε, αναλώνεται σε αυτονόητες παραδοχές πως το έργο της κατεδάφισης του κτίσματος της παλιάς ΗΒΗ είναι απαραίτητο.

Το γραφείο τύπου του κ. Πατούλη αποφεύγει σκόπιμα να εξηγήσει ποιοι ουσιαστικοί και όχι τυπικοί λόγοι, συνιστούν την κατεπείγουσα διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του έργου. Δεν τολμούν φυσικά να ισχυριστούν πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως πλημμύρες. Μπορεί να έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, όμως αυτά θα είναι καύσωνα.

Δεν τους απασχολεί ότι είκοσι μέτρα πιο κάτω κλείνει το ρέμα το αυθαίρετο του Βωβού εδώ και πάνω από μια δεκαετία, για το οποίο ούτε λέξη για κατεδάφιση. Αντίθετα γίνονται ενέργειες για να διευθετηθεί το ρέμα, ώστε τελικά το κτήριο να διατηρηθεί ως έχει.

Ούτε τους απασχολεί η επικινδυνότητα της ύπαρξης ενός τεράστιου οικοδομικού γερανού δίπλα στο ίδιο κτήριο και στην Κηφισίας που, αν τυχόν καταρρεύσει, θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Η μελλοντική διοίκηση του Δήμου, με δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, θα σεβαστεί από το πρώτο έως το τελευταίο ευρώ τα χρήματα των δημοτών, των κατοίκων της πόλης μας και όλου του Ελληνικού λαού.

Η μελλοντική διοίκηση του Δήμου, με δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, θα πραγματοποιήσει τα απαραίτητα έργα με πλήρη διαφάνεια, με ουσιαστική νομιμότητα και όχι μόνο νομότυπα, χωρίς “απ’ ευθείας αναθέσεις” σε ημέτερους.

Η μελλοντική διοίκηση του δήμου, με δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, θα κατασκευάσει τις τρεις νέες πεζογέφυρες της Λεωφόρου Κηφισίας στο μισό κόστος κατασκευής των δύο που κατασκευάστηκαν επί της διοίκησης Πατούλη, με τη διαδικασία του “κατεπείγοντος”.

Όλοι οι Μαρουσιώτες και οι Μαρουσιώτισσες γνωρίζουν πως η διοίκηση Πατούλη υπερχρέωσε τον Δήμο, σπαταλώντας τα χρήματα των δημοτών στη συντήρηση του πολυδάπανου γραφείου δημοσίων σχέσεων και προσωπικής προβολής του δημάρχου.

Το Μάη θα επιλέξουν για τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου τους ανθρώπους εκείνους που, με ανιδιοτέλεια, σεμνότητα, μέθοδο, αισθητική, γνώση και επιχειρήματα, θα σταματήσουν τον καταστροφικό κατήφορο της πόλης, θα σεβαστούν τον κόπο των δημοτών και θα σταθούν έμπρακτα δίπλα τους, χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα στη βάση των πελατειακών σχέσεων.

Το Μάη αλλάζουμε τον Δήμο. Το Μάη αλλάζουμε εποχή.

Το Μάη ψηφίζουμε Λευτέρη Μαγιάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet