Στην κοπή πίτας αθλητικών συλλόγων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Στην κοπή πίτας αθλητικών συλλόγων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αθλητικών συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 παρέστη στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρουσία πλήθους δημοτών και μελών του συλλόγου. Ο κ. Μαυρίδης μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την παρουσία του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο Αθλητικός Σύλλογος Πεύκης είναι ένας ιστορικός σύλλογος με δυναμική παρουσία που δημιουργήθηκε από τους πρώτους Μαγκουφανιώτες, και μέσα σε αυτούς ήταν και συγγενικά του πρόσωπα».

Όπως δεσμεύτηκε και δημόσια ο δήμαρχος έχει ήδη δρομολογηθεί με τον νέο προϋπολογισμό του Δήμου, να ενισχυθούν οικονομικά όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι και, όπως σημείωσε, «μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης να δρομολογηθούν προς επίλυση όλα τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι, αλλά και ο Αθλητικός Όμιλος Πεύκης». Γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο Α.Ο. Πεύκης με τους άξιους αθλητές του μπορεί να γίνει άξιος πρεσβευτής του αθλητισμού, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Λυκόβρυσης (ΚΑΟΛ) με τη συμμετοχή πλήθους μελών, φίλων του Συλλόγου και απλών δημοτών στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου στη Λυκόβρυση.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τ. Μαυρίδης συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Καλογεράκο, και τα μέλη του Δ.Σ. για την ενεργή συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα, αλλά και την άψογη συνεργασία με τη δημοτική Αρχή, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και πολλές αθλητικές διακρίσεις στον σύλλογο. Ακόμη, στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι, όπως είχε δεσμευτεί και προεκλογικά, πραγματοποιήθηκε η ανάπλαση του ανοιχτού χώρου καλαθοσφαίρισης, αλλά και η ολοκλήρωση της μελέτης της ανάπλασης και ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου στη Λυκόβρυση.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης είναι μια υπέροχη αθλητική και καλά οργανωμένη οικογένεια που προάγει τον αθλητισμό και διαπαιδαγωγεί τους αθλητές με αγάπη και σεβασμό σε αξίες και ιδεώδη. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους γονείς που εμπιστεύονται τους άξιους συνεργάτες του ομίλου και το Δ.Σ. για την ουσιαστική δουλειά που επιτελούν στον αθλητισμό, στη νεολαία αλλά και στη τοπική μας κοινωνία», δήλωσε ο κ. Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet