Ενεργοί Πολίτες Ν. Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού: Παράδοση τροφίμων στο Ίλιον
Κοινωνία

Ενεργοί Πολίτες Ν. Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού: Παράδοση τροφίμων στο Ίλιον

Tη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού παρέδωσε φάρμακα, ζάχαρη και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες Ν. Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού εκπροσωπήθηκε από την επικεφαλής της, Νάντια Σουμπασάκη, τη σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού Μαρίνα Συρμακέση και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Βουτσαρά Μίνα, Κατσιγιάννη Αθανασία, Μαρούδα Δημήτρη, Παπαναστασίου Γιάννη, Παυλοπούλου Ρούλα, Σμυρνάκη Μαίρη, Σολομών Ιλάν, Σταματοπούλου Μαρία και Τσουπαρόπουλο Λευτέρη.

Τα φάρμακα παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Φαρμακείου, Μαίρη Παπαϊωάννου και Πατεράκη Απόστολο.

Tη ζάχαρη και τα είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας παρέλαβαν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Μποφιλάκης Βασίλης, Νταρζάνου Ρούλα, Παντολέων Χρήστος και Τσακός Βαγγέλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου έχει καταφέρει σήμερα, μέσα από αρκετές δράσεις της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να βρίσκεται πλάι σε 220 οικογένειες της πόλης, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στη λειτουργία της, συμμετέχοντας στις συνελεύσεις και στις δράσεις που οργανώνει, όπως συλλογή τροφίμων με το «Καλάθι Αλληλεγγύης», έξω από σούπερ μάρκετ κάθε 15νθήμερο, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι σπουδαία, διακριτική και συγκινητική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet