«Νέα χωματερή στο Κλειστό Πεύκης από τη διοίκηση Μαυρίδη;»
Αθλητισμός

«Νέα χωματερή στο Κλειστό Πεύκης από τη διοίκηση Μαυρίδη;»

Ότι πάει να δημιουργήσει χωματερή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πεύκης κατηγορεί τη δημοτική Αρχή του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Όπως υποστηρίζει η παράταξη απορριμματοφόρο εντοπίστηκε να αδειάζει σκουπίδια στον χώρο του Κλειστού, ενώ κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν στον κ. Θεοδωρακόπουλο ότι «ο Δήμος χρησιμοποιεί συχνά τον χώρο για τα σκουπίδια των αυτοκινήτων-σαρώθρων», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Απορριμματοφόρο «πιάστηκε» να αδειάζει σκουπίδια χτες το πρωί στο κλειστό της Πεύκης
Νέα χωματερή πάει να δημιουργήσει η δημοτική Αρχή Μαυρίδη;

Το μεγαλύτερο απορριμματοφόρο του Δήμου μπήκε φορτωμένο χτες (Πέμπτη) το πρωί στον χώρο που είναι δίπλα στο κλειστό της Πεύκης και άδειασε τα σκουπίδια που είχε συγκεντρώσει στην πόλη.

Τι κι αν στα δέκα μέτρα αθλούνται εκατοντάδες νέοι, τι κι αν τα σπίτια, όπου διαμένουν οικογένειες, απέχουν πενήντα μέτρα, τι αν ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αθλητικός. Φαίνεται ότι κάποιοι αποφάσισαν να γυρίσουμε πριν από το 2007 στην εποχή Καμάρα (αντιδήμαρχος Μαυρίδης) όπου ο χώρος ήταν σταθμός μεταφόρτωσης, λειτουργία που καταργήθηκε μετά την ανάληψη του Δήμου από τη διοίκηση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Η οποία στη συνέχεια σχεδίασε αθλητικές χρήσεις, μαζί με γενικότερη ανάπλαση της περιοχής.  

Είναι φανερό ότι η σημερινή δημοτική Αρχή του κ. Μαυρίδη δημιουργεί δίπλα στο κλειστό της Πεύκης μια μικρή «χωματερή», χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Ούτε το περιβάλλον, ούτε τους κατοίκους της περιοχής, αλλά ούτε και την υγεία των εκατοντάδων νέων που αθλούνται στο κλειστό.

Φυσικά κάποιοι πολίτες που είδαν το απορριμματοφόρο ξεσηκώθηκαν και προσπάθησαν να μπούνε στον χώρο, αλλά ο οδηγός φεύγοντας το είχε κλειδώσει. Όμως οι διαμαρτυρίες τους προκάλεσαν πανικό στη διοίκηση του Δήμου και αργότερα έσπευσαν συνεργεία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

«Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί να αδειάζει απορριμματοφόρο οργανικά σκουπίδια δίπλα στο κλειστό της Πεύκης και να μην ζητάει κανένας συγγνώμη. Ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας (Χρ. Σκαμάκης) βγήκαν να πούνε έστω μια λέξη. Μπορεί να νομίζουν ότι θα μπορέσουν τώρα να χρησιμοποιήσουν για σκουπιδότοπο τον χώρο του κλειστού της Πεύκης, όπως έκανε χρόνια ο Φωκιανός με το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης και συνέχισαν να κάνουν και οι ίδιοι, έως την ώρα που επενέβη ο εισαγγελέας» ανέφερε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης βρέθηκε χτες το πρωί στην περιοχή και μίλησε με αγανακτισμένους κατοίκους, οι οποίοι του κατήγγειλαν ότι ο Δήμος χρησιμοποιεί συχνά τον χώρο για τα σκουπίδια των αυτοκινήτων-σαρώθρων. «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει την όμορφη αυτή γειτονιά σε σκουπιδαριό» τόνισε.

Και υπενθύμισε ότι μετά από δημόσιες καταγγελίες της παράταξης Συμμαχία Πολιτών επενέβη ο εισαγγελέας που έστειλε το υγειονομικό και σταμάτησε την απαράδεκτη κατάσταση, στην οποία είχαν μετατρέψει το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης οι διοικήσεις του δήμου. «Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση του κλειστού. Καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει τώρα άθλια παιγνίδια και στην Πεύκη» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet