Κάλεσμα συμμετοχής στον 4ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»
Αθλητισμός

Κάλεσμα συμμετοχής στον 4ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου, Σπύρου Λούη.

Πρόκειται, όπως ενημερώνει ο Δήμος για μία πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, που κάθε χρόνο αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους πολίτες καταγράφοντας χιλιάδες συμμετοχές, και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το δημαρχείο Αμαρουσίου, ενώ το πρόγραμμα διοργάνωσης θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ.
Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, ενώ θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα.

Για τη διοργάνωση του Αγώνα μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και τους χορηγούς για την καθοριστική συμβολή τους και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό το κάλεσμα ελπίδας και τιμής για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Σπύρο Λούη σκοπό έχει να παρακινήσει τους πολίτες και ειδικότερα τους νέους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με αποτέλεσμα να έχουν καλύτερη υγεία με λιγότερα προβλήματα και καλύτερη ποιότητα ζωής».

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν ο εγγονός του Μαραθωνοδρόμου, Σπύρος Λούης, ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Χ. Γεωργακόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Χ. Καρούζος, η πρωταθλήτρια Μαραθωνοδρόμος και εκπρόσωπος της Οργάνωσης «Όραμα Ελπίδας», Μ. Πολύζου, ο τεχνικός διευθυντής, συντονιστής Αγώνα All Aboout Running, κ. Πολιάς, η brand manager Kinder, Χ. Γαιτάνη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ν. Γαρδέλης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Ρ. Χαλιώτη και ο δημοτικός σύμβουλος Π. Κόνιαρης.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες θα υπάρξει ανώτατο όριο συμμετοχών που θα είναι τα 600 άτομα για τα 5 και 10 χλμ. και τα 400 για τον παιδικό αγώνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χορηγοί των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» 2016 είναι οι εταιρείες WIND, KINDER, PUMA, RUNNER και ΒΙΚΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.spiroslouisrun.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet