Ήττα της Κηφισιάς από τον Ιωνικό με 2-1 στη Γ’ Εθνική
Αθλητισμός

Ήττα της Κηφισιάς από τον Ιωνικό με 2-1 στη Γ’ Εθνική

Στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με 15 βαθμούς, παρέμεινε η Κηφισιά μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ιωνικό, πάλεψε το παιχνίδι, αλλά τελικώς ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι έφθασαν πρώτη φορά κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μάνιας σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Γουμάγια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέεφ στάθηκε πιο τυχερός και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα και να γίνεται το 1-0.

Οι Κηφισιώτες από το σημείο αυτό και μετά άρχισαν ν’ ανεβάζουν απόδοση και ν΄ αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και ήρθε στο 37′ με όμορφη προσωπική ενέργεια του Ρεντζή.

Στο 44′ οι παίκτες του Ιωνικού είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Πέεφ.

Στο δεύτερο μέρους, οι Νικαιώτες πίεσαν την Κηφισιά, αλλά στο 50′ για άλλη μια φορά κατέληξε στο δοκάρι του Γουμάγια, μετά από προσπάθεια του Καμαρά. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 63′ οπότε ο Αργυρίου πανηγύρισε το 2-1, που έδωσε στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο».

Στο 71′ η Κηφισιά έχασε τον Παναγιωτόπουλο με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 88′ ο Ιωνικός έκανε «καρέ» τα δοκάρια, αυτή τη φορά με τον Σαπαλίδη.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Σικαλιάς (84′ Καραλής), Μειμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καμαρά (83′ Σαπαλίδης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάνιας (68′ Μάρης), Πέεφ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης,Έσλερ, Καρακώστας, Μεταλλινός, Αδραχτάς (64′ Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Κυριαζής (64′ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (71′ Σουλελές), Ρεντζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet