Ωραίο θέαμα από τις «μικρές» του ΓΣΑΠ στον 1ο Διαγωνισμό Βολών
Αθλητισμός

Ωραίο θέαμα από τις «μικρές» του ΓΣΑΠ στον 1ο Διαγωνισμό Βολών

Επιτυχία σημείωσε ο πρώτος διαγωνισμός βολών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του συναρπαστικού αγώνα μεταξύ των γυναικών του ΓΣΑΠ και της Ελευθερίας Μοσχάτου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, τον οποίο διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι περισσότερες από τις μικρές αθλήτριες του ΓΣΑΠ -των juniors, με νικήτρια την Αγγελική Κυρκοπούλου (2009), των μίνι/προμίνι, με νικήτρια την Αθηναΐδα Κακοσούρη και των κορασίδων/παγκορασίδων, με νικήτρια τη Χρύσα Ζανίκα– ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Οι αθλήτριες αυτές, πέρα από τα δώρα που κέρδισαν, προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της ομάδας γυναικών με το Σπόρτινγκ στις 2 Απριλίου 2017. Οι νικήτριες που θα αναδειχθούν στο ημίχρονο του αγώνα με την Τρίπολη στις 26 Φεβρουαρίου  και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ίκαρο στις 12 Μαρτίου θα συμπληρώσουν τον αριθμό των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό τον Απρίλιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων του ΓΣΑΠ, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 44–55

Δεκάλεπτα: 18-12, 3-19, 8-14, 15-10

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του ΓΣΑΠ δεν συνέχισε το ίδιο καλά στις επόμενες περιόδους. Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση, σε συνδυασμό με τη μεγάλη αστοχία στα μακρινά σουτ, οδήγησαν στην ήττα από τον ΑΡΗ Πετρούπολης με σκορ 44-55. Παρ΄ όλα αυτά τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν με πάθος και δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Πριν από τον αγώνα το τμήμα των νεανίδων του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με το «φλουρί» να τυχαίνει στην Ειρήνη Κούκη.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 με αντίπαλο τον ΑΜΥΝΤΑ εκτός έδρας (21:45).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 4, Χριστοπούλου, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 13 (3), Χονδρογιάννη, Κούκη 20, Γρύλλια 7, Ζανίκα.

ΑΡΗΣ Πετρούπολης (Τσουμάνη): Σαμαρίδου, Γκόβα, Γούλα Φ. 4, Μαρίνη 19 (1), Γούλα Π. 2, Ευαγγελάτου Αν. 6, Τζίμη 12 (1), Στεφανίδου 4, Ευαγγελάτου Α. 8, Λιγκρή, Φάσουρα.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ο. 36-40

Δεκάλεπτα: 08-13, 08-08, 11-08, 09-11

Στον εξ΄ αναβολής αγώνα μεταξύ των κορασίδων του ΓΣΑΠ και του Α.Ο. Μαρκοπούλου για την 9η αγωνιστική τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν διστακτικά απέναντι στις αντιπάλους τους και βρέθηκαν πίσω  στο σκορ. Στο β΄ δεκάλεπτο έπαιξαν λίγο καλύτερα και έτσι έφτασαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 16-21. Στο γ΄ δεκάλεπτο η ομάδα της Αγίας έπαιξε ακόμα καλύτερα και έφτασε στο τέλος να είναι πίσω με σκορ 27-29. Στο δ΄ δεκάλεπτο όμως, παρά την καλή προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με σκορ 36-40.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Λούκα, Ζανίκα Κ., Κυρκοπούλου Ρ., Λιλικάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Μπαγλαντζή, Ηλιόπουλος): Μάρρα, Σουρμπάτη, Μαρίνη Π., Φέγγου, Μπαïρακτάρη, Παπαδημητρίου, Μαχαίρα, Πίντζου, Μαρίνη Α., Γιαννή, Καρκαμπούνα, Κατσάνου.

Στο πλαίσιο της κανονικής αγωνιστικής οι κορασίδες του ΓΣΑΠ αντιμετώπισαν τον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ. Συγκεκριμένα:

Κορασίδες: Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ – ΓΣΑΠ 37-51

Δεκάλεπτα: 12-13, 06-10, 06-14, 13-14

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τις κορασίδες της Αγίας Παρασκευής απέναντι στον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, οι οποίες ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά στο σκορ. Στο γ΄ δεκάλεπτο, που ήταν και το καλύτερο για τον ΓΣΑΠ στο παιχνίδι, ο ΓΣΑΠ βρέθηκε μπροστά με 24-37 για να φτάσει στο τελικό 37-51.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο γήπεδο Κοντόπευκου με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ στις 19:30.

Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Βερτούδος, Κιαχίδης): Κιαχίδου, Σεφέρη, Λάκα, Καλοχέρη, Μπολάνου, Οικονομοπούλου, Μανωλάκη, Καρβέλα, Μοσχίδη, Κονταξή, Αχλάδη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, ΖανίκαΚ., Λούκα, Λιλικάκη, Κυρκόπουλου, Ξηραδάκη, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

Μίνι: ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 19-50

Οκτάλεπτα: 2-15, 2-9, 6-13, 5-8, 4-5

Στη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά, η ομάδα των μίνι του ΓΣΑΠ γνώρισε την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο, χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, όπως δείχνει το τελικό σκορ. Οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους σε κακή αγωνιστικά ημέρα και μόνο προς το τέλος κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα απέναντι στον ΚΡΟΝΟ Γέρακα. Έτσι, ο αγώνας έληξε με σκορ 19-50 υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Επόμενος αγώνας με αντίπαλο την ομάδα των Μελισσίων Β΄, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:45, στο κλειστό γήπεδο Μελισσίων.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Βαρλάμη, Μίνκωφ, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου,  Ξηραδάκη, Φυρίγου, Γιαννακού, Μήτση, Κακοσούρη, Μακαρουνάκη, Λυραντζάκη.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Μπάτσιου, Αρβανίτη, Χατήρα, Χουγκαζ, Καλλεράντε, Σιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Βελισσάρη, Κασιμάτη, Δαμουλάκη, Παρθένου.

Κοπή πίτας juniors

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Κοντόπευκου η ετήσια κοπή της πίτας των juniors. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν με την εκδήλωση, ενώ το τυχερό φλουρί (με δώρο μία μπάλα μπάσκετ) κέρδισε η Ίριδα Λιοντάκη. Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εύχεται σε όλες τις αθλήτριες και στις οικογένειές τους υγεία, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και κάθε επιτυχία για το 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet